Ádám Martin fizetése

Ádám Martin fizetése

Ha így halad, Ádám Martin fizetése hamarosan rekordokat dönthet a magyar játékosok között. Nem kis meglepetésre a dél-koreai Ulszan Hyundai csapatába folytatja profi pályafutását a támadó.

Ádám Martin keresete

Ugyan a felek nem hozták nyilvánosságra, hogy a koreai csapat mennyit fizetett a Paksnak az NB I gólkirályáért, a transfermarkt.com információi alapján az Ulszan 1,2 millió eurót (490,8 millió forintot) fizetett ki a támadó játékosért.

Az oldal szerint Ádám Martin piaci értéke 900 ezer euró, ezért a csatár új klubja megközelítőleg 300 ezer euróval fizetett többet az NB I gólkirályáért.

A 27 éves játékos 2026-ig írt alá szerződést az új csapatával.

Az NB I fenállásának történetében Ádám Martin lett a 15. legdrágábban értékesített játékos. Az első helyen jelenleg is a 2014 nyarán a Ferencvárostól távozó Mohamed Besic áll. A középpályásért az Everton 4,8 millió eurót fizetett nyolc évvel ezelőtt.

Változás

Most 2023 nyarán Ádám Martin, az Ulszan Hyundai labdarúgója vissza szeretne térni Európába, és kapott is megfelelő ajánlatot, de még érvényben van a szerződése, így a döntés nem a saját kezében van. Ádám Martin fizetése mértékét megfelelőnek tartja, de problémája, hogy ugyan a csapata tiszteli őt, ennek ellenére mégsem jut annyi játékhoz, mint amennyit szerinte megérdemelne.