Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának mérkőzései

Bajnokok Ligája

A Barcelonára a szezon eddigi legnagyobb téttel bíró mérkőzése vár, míg az Atlético Madrid és a Tottenham számára is sorsfordító mérkőzés következik. Nézzük is meg mi vár ránk a Bajnokok Ligája szerdai 4. játéknapján.

A csoport

Napoli – Ajax | Liverpool – Glasgow Rangers

Az A csoportban egy igen csak érdekes mérkőzéssel találhatjuk szemben magunkat ma este, amikor is a Napoli az Ajax csapatát fogadja. Elsősorban nagy kérdőjel, hogy az Ajaxnak sikerült e megemésztenie az előző heti hazai fiaskót ugyancsak a nápolyiak ellenében vagy ma is egy hasonló nagyságrendű győzelmet láthatunk Luciano Spalletti szárnyaló csapatától.

A csoport másik összecsapása már egy jóval kiszámíthatóbb meccset hozhat el a nézőknek, hiszen a
Liverpoolnak a győzelmi kényszer miatt muszáj lesz elhoznia a 3 pontot Skóciából.

B csoport

Atlético Madrid – Club Brugge | Porto – Leverkusen

A B csoport eddig nem várt módon alakult, hiszen a Club Brugge csapata a maximálisan megszerezhető 9 pontot nemes egyszerűséggel gyűjtötte be. Ezzel komoly fejtörést okozott a csoport többi tagjának, akik közül ma az Atlético Madrid kell, hogy megvédje becsületét és megszerezze a győzelmet a belga együttes ellen. Ha ez azonban meghíusulna az a belgák továbbjutását eredményezné.

A másik összecsapás során a Leverkusen fogadja a Portot, akik múlt héten 2-0-ra megverték a német gárdát.

C csoport

Barcelona – Inter | Plzen – Bayern München

A szerdai nap rangadója a Barcelona és az Inter összecsapását hozza el számunkra, amely hatalmas téttel bír mindkét fél, de legfőképpen a Barcelona számára. A katalánoknak egyedül a győzelem lenne elfogadható eredmény, főleg annak tükrében, hogy jelenleg 3 ponttal állnak az Inter mögött a harmadik, azaz kiesést érő pozícióban.

Ehhez képest a Bayernre mérföldekkel egyszerűbb feladat vár a Plzen otthonában, ahol akár már ma kiharcolhatják a továbbjutást a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába.

D csoport

Sporting – Marseille | Tottenham – Frankfurt

Talán az egyik ha nem a legkiélezettebb csatát a továbbjutásért a D csoport csapatai között láthatjuk, ahol a csoportelső Sportingot és az utolsó helyen álló Marseillet is mindösszesen csak 3 pont választja el. A Sporting a mai napon a Marseille elleni múlt heti csúnya, 4-1-es zakóért állhat bosszút, míg a Tottenham hazai pályán a Frankfurt ellen bizonyíthat.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük