Gólszegény Atletico Madrid siker Bilbaóban – Laliga összefoglaló

Az Atletico Marid és a Sevilla is gólszegény mérkőzéseken diadalmaskodott.

Bilbao-Atletico Madrid

Girona – Cadiz

A Girona és a Cadiz összecsapása a kiesés elől való menekülésről szólt mind a két félnek. A vendégben játszó Cadiz a félidőt követően rögtön megszerezte a vezetést, viszont a Girona kitartó küzdelme meghozta az eredményét. A 101. percben büntetőhöz jutottak, amit Stuani értékesített, így pontot mentve csapatának.

Valencia – Elche

A jelen pillanatban utolsó helyet elfoglaló Elche nyeretlenségi sorozata ezen a találkozón sem szakadt meg. A Valencia viszont fölényes játékának ellenére sem tudta megverni az Elchét, így 2-2-es végeredmény született a találkozón, ahol a tavaly még Manchesterben futballozó Cavani 2 gólt is szerzett néhány perc leforgása alatt.

Mallorca – Sevilla

Az idei szezonban harmatgyengén teljesítő Sevillának annyira kellett a győzelem a Mallorca ellen, mint egy falat kenyér. És habár nem túl meggyőzően, de sikerült megszereznie szezonbeli második győzelmét is a Sevilla együttesének.

Atletic Bilbao – Atletico Madrid

A Bilbao hazai pályán fogadta a Atletico Madrid csapatát az este folyamán. A madridiak elég korán vezetést tudtak szerezni, azonban Morata 10. percben szerzett gólját a videóbíró segítségével érvénytelenítette a játékvezető. Másodjára azonban már a VAR sem akadályozhatta meg az Atleticot a gólszerzésben és Antoine Griezmann révén át is vették a vezetést a „matracosok”. Végül az eredmény változatlan maradt a lefújás pillanatáig, annak ellenére, hogy a Bilbao rengeteg helyzetet alakított ki a 2. félidőben.

La Liga 9. forduló eredményei

Girona-Cadiz 1-1 (Stuani 90+11. – Büntetőből, ill. Fernandez 46.)
Valencia-Elche 2-2 (Cavani 41., 45+7 – első büntetőből, ill. Milla 29., 65. – első büntetőből)
Mallorca – Sevilla 0-1 (Gudelj 53.)
Athletic Bilbao-Atletico Madrid 0-1 (Griezmann 47.)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük