Messi autócsodái

Messi autócsodái

Ronaldo az autóvásárlás műfajában is az etalon, tudjuk, hogy rendelkezik Bugatti Chironnal és Ferrari LaFerrarival is. Az örök rivális Barcelona-sztár, Lionel Messi sem veti meg a brutális autókat, de egy kicsit szerényebb garázst tart fent. Azonban csak egy kicsit.

Pagani Zonda

Egy Pagani Zonda az ő legdrágább és leggyorsabb luxusautója, akár egy kötelező kellék a jól fizetett focisták között. Egy C12-es típus például kiváló választás.

Maserati GranTurismo

Maserati GranTurismo MC Stradale – Messi talán a Maserati márkát részesíti előnyben, amelyből már több példányban is lehetett látni. Az argentin kitart a Gran Turismo S mellett. Biztosan a hangjába is szerelmes még mindig. Persze azért szükség van egy Ferrari-ra is, ezért már két éve beszerezte a F430 Spidert is.

Jöhetnek a céges autók: Audi R8 V10, Q7, A7 és RS6. Az Audi már évek óta támogatója a FC Barcelonának, így évről évre megkapják ezeket a csúcsmodelleket Ingolstadtból. Az utóbbi években az Audi R8 zárt és nyitott változatát is használta a focista. Most, hogy már három gyereke is van, inkább a Q7, A7 és az RS6 irányába ment. Persze mindegyik minimum 500 lóerővel rendelkezik.

Dodge Charger SRT8

Dodge Charger SRT8 – Kissé kívülálló a sportautók között, de ha valakinek van elegendő pénze, akkor szinte kötelesség egy ilyen járművet beszerezni. Messi motivációját nem ismerjük, de elképzelhető, hogy később az Amerikai Egyesült Államokban kívánja majd levezetni a karrierjét, így érdemes rá előre felkészülni.

Range Rover Vogue

Range Rover Vogue – Egy labdarúgó és egy Range Rover? Ebben az esetben nincs semmi meglepő. Viszont egy Toyota Prius vagy akár egy Mini Cooper is része a repertoárjának, ha éppen szeretné, hogy néha ne vegyék észre.