Sima Zalaegerszeg győzelem, meglepő Vasas siker – OTP Bank Liga összefoglaló

A Zalaegerszeg könnyedén nyert, míg a Vasas meglepetést okozott a Fehérvárnak

Vasas-Fehérvár

A Zalaegerszeg és a Paks találkozása egy szoros, középmezőnybeli csata kimenetelét „kellett” volna hozza, ehhez képest viszont a zalaegerszegiek rettentő könnyen átléptek a Pakson. A 3-0-ás győzelem révén pedig a Zalaegerszeg meg is előzte a Paksot a bajnokságban, így jelenleg a 6. helyen állnak.

Kicsit később a Puskás Akadémia és a Honvéd összecsapását láthatták a nézők. A felcsúti csapat, ahogy az valószínűsíthető is volt be tudta gyűjteni a 3 pontot, Batik Bence találatának köszönhetően. Habár csak egy gólos különbség alakult ki, a Honvédnak nem sok lehetősége volt a gólszerzésre, és még az sem segített rajtuk, hogy Bocskayt a 74. percben kiállította a játékvezető.

A szombati nap zárómérkőzésén a Vasas a Mol Fehérvár csapatát fogadta. Az ezt megelőző meccseiken egyik csapat sem brillírozott, azonban azt talán nem sokan várták, hogy az utolsó helyet elfoglaló Vasas 2-0-ra megveri a fehérváriakat. A Fehérvár Angyalföldön elszenvedett szezonbeli hatodik veresége már a csapat stábtagjait is befolyásolta. Többek között Sallói István sportigazgató, illetve Michael Boris vezetőedző is távozott a klubtól.

OTP Bank Liga 11. forduló eredményei

Zalaegerszeg-Paks 3-0 (Ikoba 6., Mim 18., Gergényi 86.)
Puskás Akadémia-Honvéd 1-0 (Batik 38.)
Vasas-Fehérvár 2-0 (Novothny 36., Ihrig-Farkas 83.)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük