A Juventus nyerte a városi derbit – Serie A összefoglaló

Nyert a Juventus a városi derbin, míg az Atalanta továbbra is veretlen a bajnokságban.

Torino-Juventus

Az Empoli és a Monza összecsapásával vette kezdetét az olasz bajnokság 10. fordulója. Mindkét félnek nagyon fontos volt a győzelem megszerzése, hiszen elég alacsony pozíciót foglalnak mind el a tabellán. A Monza ennek megfelelően nagyon bátran futbalozott, azonban a három pontot mégis az Empoli vihette haza Haas góljának köszönhetően.

A szombati nap egy nagy történelmű, városi derbivel folytatódott a Torino és a Juventus között. A „zebrák” rossz formában, rengeteg hiányzóval vágtak neki a mérkőzésnek, de szerencséjükre a Torino sem büszkélkedhetett túlságosan jó mutatókkal az elmúlt mérkőzéseken. Végül egy igen csak szoros össszecsapás kerekedett ki, melyet a Juventus, Vlahovic góljának köszönhetően 0-1 arányban behúzott.

Zárásképpen az Atalanta fogadta a Sassuolo csapatát. Az Atalanta csapata 9 meccses veretlenségi sorozattal kezdett neki a mérkőzésnek. Ezt a számot pedig a Sassuolo ellen tovább tudták növelni, hiszen Gasperini gárdája hátrányból az első félidő végén egyenlíteni tudott, majd a második félidő legelején meg is szerezte a vezetést. Így ha ideiglenesen is, de az Atalanta felléphetett a bajnokság 2. helyére

Serie A 10. forduló eredmények

Empoli-Monza 1-0 (Haas 11.)
Torino-Juventus 0-1 (Vlahovic 74.)
Atalanta-Sassuolo 2-1 (Pasalic 45+1., Lookman 46., ill. Kyriakopoulos 41.)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük